Spørgeskema Værktøj
 
SKAB, FÅ STEMMER OG RAPPORTER NEMT.

Vi kalder det for Magic Polls, læs videre og du finder ud af hvorfor!

Magic Polls™ er en teknologi, som er udviklet af Examinare, og som lader dig skabe meningsmålinger gennem stemmer via internet eller mobiltekst (SMS) med en bred vifte af muligheder og indstillinger.

Prøv nu!

 

Afstemninger gennem SMS, lav en på 2 minutter.

Magic Polls™ gennem SMS implementeres ved at du indtaster dine spørgsmål, og så snart du klikker på knappen, kan enhver mobiltelefon sende et svar tilbage gennem SMS. Du får direkte SMS shortcode, som alle modtagere indtaster før deres svar i SMS-beskeden, og Examinare vil sortere det i din meningsmåling.

Opsætningen tager 2 minutter, og du kan skabe din første Magic meningsmåling, så snart du har oprettet din Examinare konto. Vi kan selvfølgelig også forsyne dig med et lokalt nummer til de bedste priser i verden.

Prøv nu!

 

Hjemmeside-afstemning

Så snart du har tilføjet dine spørgsmål i Magic Polls™, er du klar til at implementere dem på din hjemmeside. Du skal bare copy-paste HTML-koden ind på din hjemmeside. Du behøver ikke at ændre HTML-koden, når du opdaterer dine spørgsmål eller svar. Magic Polls™ vil opdatere indholdet af HTML-formen, når du ændrer den i Examinare.

Prøv nu!

 

Twitter-afstemning

Magic Polls™ er forbundet med Twitter. Med et simpelt tweet kan dine brugere få deres stemmer optalt (Din bruger skal godkende din konto med Twitter). Afstemning gennem Twitter er gratis og kan bruges i klasseværelser og konferencer.

Prøv nu!