Lav invitationsvindue til hjemmesider

For at invitere besøgende fra din hjemmeside, kan du bruge vores Pop-up framework, som allerede er lavet. Denne funktionalitet er anderledes end andre pop-ups da den ikke er begrænset af antivirus og pop-up blokkere.

Start med at udgive din undersøgelse som "Offentlig". Gå til "Undersøgelser"->"Ret" på den undersøgelse du vil tilføje pop-up vinduet og klik "Distribuer". Her vil du finde en funktion der hedder "Alternativ (JavaScript Pop-up).

Start med at finde den farvestil du ønsker, ved at klikke på de forskellige stile. Når du har fundet den du ønsker, skal du indtaste en besked som dine deltagere vil se når du inviterer dem til din undersøgelse. Du kan inkludere filer i beskedvinduet.

Når du mener din invitation er klar til udgivelse, klik da på "Vis" knappen for at få den kode du skal indsætte på din hjemmeside. Vinduet med invitationen vil kun blive vist én gang pr. besøgende. Hvis du har brug for hjælp til at ændre flowet og designet på standardinvitationen, kontakt venligst vores Support team.