Opret en SMS-IN Connector

Naviger til "Indstillinger"-> "SMS-in Connectors" og klik på den grønne knap med "Opret ny". Her skal du indtaste den sætning du ønsker at systemet skal reservere til din Magic Poll eller Undersøgelse og klik på "Søg".

Du vil nu blive præsenteret for de telefonnumre som er aktiveret og ledige til brug af din SMS-in sætning. Hvis sætningen du indtaster ikke er ledig, så søg venligst igen eller kontakt Examinare Salgs Teamet om at bestille dit eget personlige SMS-in Nummer.

Når du har fundet den kombination du vil bruge så klik på "+" for at tilføje det til din liste.

Du vil nu blive vist de SMS-in sætninger som er tilgængelige på din konto, ved at navigere til "Indstillinger"-> SMS-in Connectors. For at tilslutte SMS-in sætningen klik på Tilslut og vælg derefter om du vil inkludere en Undersøgelse eller Magic Poll.

Vælg navnet på Undersøgelsen /Magic Poll og hvis du vælger at tilslutte en Undersøgelse, så kan du tilføje en sætning som vil blive sendt sammen med linket til modtageren.

For at bruge SMS-in til Undersøgelser skal du bestille SMS-kredit fra Examinare. Gå til din konto i Kunde Zone for mere information.