Oversæt din undersøgelse til et andet sprog.

Examinare Undersøgelses Værktøj giver dig alle muligheder for at oprette forskellige sprogversioner på den samme undersøgelse. For at starte oversættelsen af din undersøgelse klik på "Oversæt" knappen i menuen til venstre.

Du har to muligheder for at implementere opgaven. Vær opmærksom på at vælge den rigtige version.

Opret en ny sprogversion i den samme undersøgelse.

Hvis du ønsker at give dine deltagere muligheden for at vælge hvilket sprog af din undersøgelse de vil deltage i, vælg da denne funktion. Dine deltagere vil se en sprogvælger med alle de tilgængelige sprog af undersøgelsen.

For at oprette en sprogversion, vælg først sproget du vil oversætte til.

Sæt oversættelserne af spørgsmålene og svarmulighederne i de korrekte felter. Under hver spørgsmål, vil du se "Gem" knappen.

Klik hver gang du oversætter et spørgsmål.

Efter du har klikket på "Gem" knappen under spørgsmålet, bliver den grøn, hvilket betyder at oversættelsen af det valgte sprog er gemt i Examinare systemet.

Hvis du ønsker at fjerne en nuværende sprogversion, bare klik på "Fjern" knappen i øverste højre hjørne på siden. Vær opmærksom på at denne handling ikke kan fortrydes!

Sæt oversættelserne og gem dem for alle spørgsmålene i din undersøgelse for at fuldføre sprogversionen.

Bemærk at hvis du laver nogen ændringer i teksten på det originale spørgsmål, bør du også ændre dets sprogversion; ellers vil oversættelsen af spørgsmålet måske ikke virke korrekt.

Opret seperate sprogversioner af din undersøgelsesfil

Hvis du ikke vil oprette en undersøgelse med mulighed for at skifte sprog og i stedet ønsker at oprette en seperat version af sproget, så vælg Translation konsol.

Herinde skal du vælge sproget som du vil oversætte undersøgelsen til og udfylde de passende oversættelsesfelter. I bunden af siden, finder du knappen "Gem til oversættelsesfil". Den opretter en ".examinare" fil som kan importeres i Undersøgelsessektioner i Examinare systemet og derefter rettes på den sædvanlige måde.

Hvis du har behov for at oversætte den tidligere gemte ".examinare" fil til andre sprog, så besøg import sektionen i Translation Console på https://manual.examinare.com/tools/translate/ . Upload din ".examinare" fil og du har mulighed for at oversætte og arbejde med den som beskrevet tidligere.