Spørgeskema Værktøj
 
NÅ UD TIL ALLE MED TELEFONUNDERSØGELSER FRA EXAMINARE.

Examinare er ikke kun et kraftfuldt undersøgelsesværktøj til internettet. Vi tilbyder også en telefonlinje-udvidelse, og du kan tilføje denne service til din Examinare-konto. Vores telefonundersøgelse kan ringe til alle telefonnumre i verden til fantastiske priser. Vi har ikke nogen begrænsninger på hvor mange respondenter man kan ringe til. De eneste begrænsninger er grænserne på din Examinare-konto.

Prøv nu!

Se vores demonstration af en telefonundersøgelse. Ring på +46 18 800 80 20

 

Vores løsning virker for alle.

Hvis du har et omstillingsbord, så kan vi hjælpe dig med at sætte det hele op for dig, og hvis du ikke har, så er der ingen grund til bekymring – vi kan få det til at fungere alligevel. Du skal bare kontakte os og fortælle hvilken slags telefonløsning du har, og vi vil hjælpe dig med at få det op at køre.

Prøv nu!

 

Vi kan håndtere et stort antal opkald på samme tid.

Med Examinare cloud telefonservice håndterer vi alle dine opkald og sørger for, at du aldrig løber tør for telefonlinjer. Vi har håndteret op til 5.000 kald i minuttet, og det er ikke engang tæt på vores grænse.

Prøv nu!

 

Alle sprog kan bruges.

Vores system kan håndtere alle sprog. Da vores telefonundersøgelses-system bruger lydfiler, som du optager eller uploader, er det kun fantasien, som sætter grænser.

Prøv nu!

 

Examinare telefonundersøgelser rapporterer til resultater og diagrammer i Examinare.

Vores telefonundersøgelse rapporter alle opkald til din undersøgelse i Examinare. På denne måde sørger vi for, at du aldrig behøver at have 2 systemer til at dække dine behov. Examinare er alt hvad du behøver.

Prøv nu!

 

Demonstration af en telefonundersøgelse.

For at få en ide om hvordan telefonundersøgelsen virker for dine kunder, kan du ringe til vores nummer:

+46 18 800 80 20

Vores demonstration af en telefonundersøgelse vil besvare dit opkald og stille dig et par spørgsmål.

 

Hvordan man starter.

Hvis du allerede har en Examinare konto, skal du tilføje telefonundersøgelses-udvidelsen. Dette kan gøres ved at kontakte os.

Hvis du ikke har en Examinare undersøgelseskonto, kan du bestille det direkte fra vores prisside og kontakte os via email, telefon eller chat, og vi vil hjælpe dig med at komme i gang med telefonundersøgelser.