Priser For Developers Forretningsservice Spørgeskema Værktøj +45 89 88 37 50 @

Spørgeskemaredskab

Sedan 2006


Opret Spørgeskemaer & Undersøgelser med Examinare

Danish-1-

Når du bruger et Spørgeskemaredskab af Industriel Standard som Examinare, får du adgang til mere end blot et værktøj. Du får den perfekte struktur til dine spørgeskemaer og meningsmålinger, ikke kun når du opretter dem, men også når dine respondenter besvarer dem. Vi har bygget Examinare til at passe en masse forskellige sprog og kulturer. Med Examinare kan du oprette Spørgeskemaer med en lang række typer af spørgsmål. Du kan også implementere Skip-Logic for at lave dine spørgeskemaer / undersøgelser mere optimeret.

Læs mere


Modtagere med Baggrundsinformation i Examinare

Danish-2

Med Examinare har du en lang række baggrundsoplysninger, som du kan gemme på modtagerens visning / profil. Nogle af de vigtigste variabler vi giver, er køn, alder, fødselsdatoer, virksomhed/organisation, land, adresse og meget mere.

Baggrundsinformationen, som er lagret på dine modtagere, er understøttet fuldt ud under din Analysering. Med Examinare API kan du tilslutte dit Backoffice-system og analysere baseret på din ordrehåndtering, sende automatiserede undersøgelser, osv. Examinare API er gratis inkluderet i alle konti.

Læs mere


Analyse & Rapportering

Danish-3

Når du opretter et Spørgeskema eller Undersøgelse, ønsker du som regel at vide noget, med Examinare kan du oprette avancerede rapporter med et enkelt klik på en knap. Du er også i stand til at hente alle resultaterne ind i SPSS, PSD, Word, Excel blandt andre.
Hvis du ønsker at integrere dit backoffice-system med Examinare, kan du gøre det med vores API. En af årsagerne er at stærkt rapportere om kundegrupper og identificere tendenser, osv.

Læs mere


Design som du ønsker

Danish-4

Design og funktion går hånd i hånd. Med et par muligheder kan du nemt tilføje flere designskabeloner til din konto og frit tilpasse både “landing” og “thank you” siden på den måde, du ønsker.

Du kan for eksempel oprette en startside med flere oplysninger omkring hvorfor du udfører denne oversigt og hvorfor. Dette hjælper dig med at skabe mere tillid og mere ærlige svar.

Læs mere


Meningsmålinger er lige blevet endnu bedre

Danish-5

Examinare håndterer ikke kun din Undersøgelse og Spørgeskemaer, du kan også oprette dine Meningsmålinger. Meningsmålinger er en forenklet måde at få øjeblikkelig feedback, og du kan se resultaterne i realtid på skærmen. Vi understøtter SMS-in, Twitter og afstemninger fra Hjemmesider. Og det bedste er, at du ikke behøver at vælge kanalen direkte. Når du ønsker, kan du forlænge eller deaktivere funktionaliteten af dine meningsmålinger uden at oprette en ny.

SMS-in
Dine respondenter kan sende en normal SMS til vores effektive rapporterings-servere og vi vil matche den med dine meningsmålinger. SMS-in numre understøttes kun i øjeblikket i Sverige, men du kan få dit eget dedikerede nummer i ethvert land ved at tilføje dette til din konto.

Twitter
Dine respondenter kan sende deres stemmer gennem Tweets. Examinare vil kontrollere og give dig resultaterne.

Hjemmesider
Selvfølgelig kan du vise dine meningsmålinger på din hjemmeside eller forum og få svar på denne måde. Med et enkelt klik på musen er du klar til at installere koden og få svarene.

Læs mere


Spørgeskemaer på Facebook

Facebook

Alle dine Undersøgelsesformularer/ spørgeskemaer kan sendes direkte ind på Facebook. Aktiver Facebook integration og dine venner og gruppemedlemmer kan besvare spørgsmålene direkte på deres Facebook-konto uden at forlade Facebooks hjemmeside.

Læs mere