Spørgeskema Værktøj
 

Lav dine egne spørgeundersøgelser korrekt med Examinare Survey Tool.

Du kan finde alle de spørgsmålstyper, som du har brug for, for at lave en perfekt undersøgelse i Examinare Survery Tool. Vores brugere keder sig ikke med tekniske oplysninger, og dine respondenter vil altid vide, hvordan man besvarer dine undersøgelser.

Eksempel på et spørgeskema:
Computerversion (Smartphone/Tablet/Desktop)

Mobilversion (Wap/2G/3G)
 

Examinare moduler & Integrationer

TILGÆNGELIGE BESVARELSESMETODER:

Multiple choice spørgsmål (1 korrekt svar)

De mest almindeligt anvendte i alle undersøgelser og spørgeskemaer. Kan også kombineres med et feedback-tekstfelt, så du let kan få flere oplysninger.

Eksempler på typisk brug:

– Køn
– Alder
– Ja eller nej-spørgsmål
og mange flere.

Prøv nu!

Multiple choice spørgsmål (ingen eller flere rigtige svar)

Bruges i de fleste undersøgelser, hvor du ønsker, at modtageren svarer med mere end 1 mulighed. Examinare registrerer også hvis brugeren ikke udfylder noget, og du kan også gøre denne spørgsmålstype obligatorisk at udfylde.

Eksempler på typisk brug:

– Service-spørgsmål
– Spørgsmål om brug
– Forskellige valgmuligheder
og mange flere.

Prøv nu!

Fritekst (1 korrekt svar er indtastet)

Bruges når du vil have, at modtageren skriver svaret. En mere avanceret version af denne spørgsmålstype er “fritekst (flere svar)”.

Eksempler på typisk brug:

– Skriv dit navn
– Fortæl os hvad du synes
– Hvorfor vil du ikke…
og mange flere.

Prøv nu!

Osgood-skala (skala med modparter)

Osgood-skalaen er almindeligt anvendt i spørgeskemaer omkring branding og følelser. Den grundlæggende idé er at sætte forskellige følelser mod hinanden. Skalaens trin kan reguleres mellem 2 og 7 point.

Eksempler på typisk brug:

– Varm vs. kulde
– Lys vs. mørk
– Klog vs. dum
og mange flere.

Prøv nu!

Gradient-skala

Anvendes til mange spørgeskemaer omkring service, hvor modtageren skal bedømme forskellige afdelingers serviceniveau efter for eksempel support og fakturering. En gradient-skala kan reducere brugen af flere spørgsmål, men kan også gøre dit spørgeskema mere avanceret for modtageren og i så fald nedsætte mængden af stemmer.

Eksempler på typisk brug:

– Hvordan vil du bedømme vores afdelinger: Support, fakturering, teknisk support, salgsafdeling
– I form af følgende faktorer, hvordan vil du bedømme vores: Priser, support, tid til løsning, venlighed
og mange flere.

Prøv nu!

Instruktioner

Instruktioner er ikke rigtig en spørgsmålstype, men de bruges til at opsætte en mere detaljeret forklaring af følgende trin, og kan bruges i enhver del af dit spørgeskema eller undersøgelse.

Kan bruges til at forklare:

– Næste skridt
– Hvordan man tænker, når man bedømmer Osgood eller Gradient-skalaspørgsmål
– Kan rumme generelle oplysninger
og meget mere.

Prøv nu!

Fritekst (flere rigtige svar er indtastet)

Fritekst (flere svar er indtastet) er en mere avanceret version af den oprindelige fritekst. Alle felter kan gøres obligatorisk eller valgfri at udfylde og kan hjælpe med at få oplysninger fra en modtager.

Eksempler på typisk brug:

– Indtast: Navn, adresse, postnummer og land.
– Indtast dit serienummer og det produkt, som du bruger fra os, for at indsende en supportanmodning.
– Kontroller og ret følgende oplysninger
og meget mere.

Prøv nu!

MODTAGERE

Du kan nå ud til din målgruppe via alle mulige kommunikationskanaler, såsom elektroniske enheder, hjemmesider eller telefonopkald. Afhængigt af målgruppens kendetegn og din virksomheds mål, kan de undersøgelser, du sender, være offentlige eller private.

Prøv nu!

 

Offentlige undersøgelser & spørgeskemaer.

Ved hjælp af en offentlig undersøgelse, kan du dele dine spørgeskemaer via et link på din hjemmeside eller, for eksempel, sende det via dit månedlige nyhedsbrev. Alle svar, som samles i en offentlig undersøgelse, vil være 100% anonyme.

Prøv nu!

 

Private undersøgelser & spørgeskemaer.

Ved hjælp af en privat undersøgelse, kan du sende personlige e-mails eller mobilinvitationer til dine modtagere. Hver invitation vil indeholde et personligt link, og Examinare Survey Tool sørger for, at modtageren ikke svarer mere end en gang. Alle svar fra en privat undersøgelse kan spores tilbage til de personer, som svarer på undersøgelsen, men det kan være 100% anonymt i den afsluttende rapport.

Prøv nu!

RAPPORTERING

Uanset mængden af resultater i din online undersøgelse, foretages analyseringen af svarene automatisk i realtid. Rapportgenerings-processen og repræsentationen er intuitiv og nem. Det er organiseret med forskellige tidsbesparende metoder, som er angivet nedenfor.

Prøv nu!

 

Diagrammer

I Examinare har vi forskellige diagrammer, som tjener dine behov for hurtige svar. Er du i et møde? Har du brug for et hurtigt svar? Brug vores diagrammer til at få svar direkte på skærmen.

Prøv nu!

 

Individuelle stemmer

Med Examinare Survey Tool har du mulighed for at se en oversigt over resultaterne, men du kan også tjekke enhver stemme med alle detaljer. Resultaterne kan printes direkte fra rapportområdet.

Prøv nu!

 

Ekskluder resultater

Nogle gange kan du modtage useriøse stemmer i offentlige undersøgelser. Det er forventeligt, eftersom du deler linket til alle, og det faktum at vi arbejder med mennesker. Du behøver ikke at bekymre dig om dette. Åbn stemmen i Individuelle Stemmer og klik på “Ekskluder”. Mængden af ekskluderede stemmer bliver noteret af systemet og kan medtages i den endelige rapport.

Prøv nu!

 

 

Eksporter resultater til MS Excel.

Vil du gerne have dine svar i et tabelformat? Hvis ja, så vil du elske vores MS Excel eksport-funktion. Det tager kun et klik, og du kan se resultaterne på din computer efter et par sekunder.

Prøv nu!

 

Eksporter resultater til PDF-format.

Har du brug for en detaljeret rapport over undersøgelsen? Gå ind på din konto på Examinare og klik på PDF. Du vil få en detaljeret rapport med diagrammer, som kan downloades på et par sekunder. Examinare Survey Tool er der til at hjælpe dig hele vejen.

Prøv nu!

 

 

Eksporter resultater til SPSS.

Arbejder du med SPSS? Hvis ja, så er du kun et museklik væk fra at analysere dine undersøgelser ved hjælp af SPSS. Filerne kan downloades i “.sav” og “.sps”-formater.

Prøv nu!SIKKERHED

Examinare er altid på udkig efter din feedback med vores hjælp. Vi bruger SSL-kryptering, og vi er hostet i beskyttede datacentre. Men vi stopper ikke der, vi har også mulighed for at tilføje IP-blokering til din konto, hvis du ønsker at minimere adgang til dit admin-område.

 • SSL-kryptering;
 • IP-blokering på din administrationskonto;
 • Beskyttede datacentre med overvågning døgnet rundt;
 • Backup hver time i tilfælde af at du sletter noget, som du ønsker at gendanne.

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger er vores største prioritering.

Beskyttelse af dine personlige oplysninger, men også de mennesker, som besvarer dine spørgsmål, er noget vi tager meget alvorligt. Derfor gemmer vi aldrig personlige oplysninger om modtagerne i cookies eller andre steder uden for systemet.

Hvis du er bekymret over, hvordan vi lagrer oplysninger af følsom karakter, så kan vi forsikre dig om, at vi ikke kopierer data bortset fra backups, og vi har en fortrolighedsaftale for alle vores klienter, små eller store. Hvis det ikke er nok for dig, så kan vi med glæde underskrive en individuel fortrolighedsaftale, når du hyrer os.

Læs mereLAYOUT

Hvad gør dine modtagere villige til at besvare din undersøgelse? Stilfuldt design eller funktionalitet, som alle forstår? Med Examinare Survey Tool behøver du ikke at vælge! Vi har begge dele.

Logotype, undersøgelsens farver og form, startside, takkeside, skriftstørrelse og mange andre layoutfunktioner kan tilpasses. Kun fantasien sætter grænser, og du kan designe undersøgelsen på netop den måde som du har brug for, uden nogen begrænsninger.

Prøv nu!

Dit eget logo og brugerdefinerede undersøgelsesdesign.

Brug dit eget logo og grafiske stil eller gør designet mere avanceret med CSS. Hvis du ændrer dit logo, kan du opdatere alle undersøgelser ved at ændre logotypen på et sted. Hvis du har projekter, som har brug for en separat stil, kan du bruge det separat og lige så let som dit grunddesign inden for den samme organisation eller projekt.

Prøv nu!

Beskriv din undersøgelse på en startside og afslut med en takkeside.

Hvis du ønsker at starte din undersøgelse med generelle oplysninger om virksomhedens formål, skal du blot aktivere en startside på undersøgelsesformen.
Du er også velkommen til at bruge en takkeside! Det vises hver gang en undersøgelse er afsluttet, og det vil blive indsat på alle dine undersøgelser.

Prøv nu!

Bekymringer om nedsat synsevne?

Med Examinare er du i stand til at kontrollere, hvor godt du kan se bogstaverne på skærmen. Alle undersøgelsesformer har funktioner for nedsat synsevne. Teksten på alle undersøgelsesformer kan ændres til en større skriftstørrelse med et museklik.

Prøv nu!FULDT OVERSATTE OG LOKALISEREDE UNDERSØGELSER OG SPØRGESKEMAVÆRKTØJER.

Examinare Survey Tool er oversat til mere end 25 sprog, og kan bruges med både venstre-mod-højre og højre-mod-venstre orienterede skrivestile. Følgende sprog er i dag aktive i vores værktøj og kan bruges i enhver Examinare-konto.

 • Dansk (Danish)
 • Swedish (Svenska)
 • English US (English US)
 • Icelandic (Icelandic)
 • English UK (English UK)
 • German (Deutsch)
 • Thai (ไทย)
 • Norweigan (Norsk)
 • French (Français)
 • Spanish (Español)
 • Japanese (日本語)
 • Simplified Chinese (简体中文)
 • Arabic (العربية)
 • Russian (Русский)
 • Portuguese (Português)
 • Portoguese Brazil (Portuguese BRAZIL)
 • Hindi (हिंदी)
 • Filipino (Tagalog)
 • Finnish (Suomi)
 • Dutch (Nederlands)
 • Italian (Italiano)
 • Polish (Polski)
 • Hebrew (עברית)
 • Ukrainian (Українська)
 • Greek (Ελληνικα)
 • Turkish (Türkçe)
 • Macedonian (Македонски)
 • Lithuanian (Lietuvos)
 • Czech (Czech)
 • Afrikaans (Afrikaans)
 • Estonian (Estonian)
 • Swahili (Swahili)
 • Burmese (မြန်မာစာ)
 • Korean (한국의)
 • Serbian (српски)
 • Indonesian (bahasa Indonesia)
Prøv nu!VI FORSYNER DIG OGSÅ MED EN UDVIKLER-API.

Vores system er fuldt funktionelt gennem vores API-tilslutning. Du eller din egen udvikler kan bruge vores API til at automatisere undersøgelses-invitationer, få data om modtagere eller få stemmer i både enkelt visning eller med demografi tilknyttet.

Du kan også bruge vores API til at distribuere telefonundersøgelser og Magic Polls™.

Prøv nu! Læs mere i vores udviklersektion