Rapportering i Examinare Survey Tool

Uanset antallet af resultater i din onlineundersøgelse analyseres svarene automatisk i realtid. Processen med generering af rapporter og repræsentation er intuitiv og let. Det er organiseret med forskellige tidsbesparende metoder, der er anført nedenfor.

Diagrammer

I Examinare, har vi forskellige diagrammer, der dækker dine behov for hurtige svar. Er du i et møde? Har du brug for et hurtigt svar? Brug vores diagrammer og få svaret direkte på din skærm.

Visning af individuelle stemmer
Med Examinare Survey-værktøjet har du mulighed for ikke kun at se en sammenfatning af resultaterne, men også for at kontrollere enhver stemme selv i detaljer. Resultaterne kan være udskrevet direkte fra rapporteringsområdet.


Ekskluder resultater
Nogle gange kan du få useriøse stemmer i offentlige undersøgelser. Det kan forventes da du deler linket til alle, og da vi arbejder med mennesker. Du behøver ikke bekymre dig, bare åbn afstemningen i individuelle stemmer og klik på ekskluder. Mængden af ekskluderede stemmer er noteret af systemet og kan være inkluderet i den endelige rapport.

Eksporterer

Eksporterer resultater til MS Excel.
Vil du have dine svar i tabelform? Hvis du gerne vil se det, så vil du elske vores MS Excel eksportfunktion. Du ska bare klikke én gang, og så kan du se resultaterne på din computer efter et par sekunder.


Eksport af resultater til PDF-format.
Har du brug for en detaljeret rapport om undersøgelsen? Gå ind på din konto på Examinare og klik på PDF. Du får en detaljeret rapport med diagrammer, hvilket er downloadet på et par sekunder. Examinare Survey Tool er der for at hjælpe dig hele vejen.


Eksport af resultater til SPSS.
Arbejder du med SPSS? I så fald er du kun et museklik væk fra at analysere dine undersøgelser ved hjælp af SPSS. Vi har filer, der kan downloades i ".sav" og ".sps" formater.

Verdensomspændende tillid

Seneste Nyheder